Filtrovat

Cenové rozpětí

Štítky

Značka

Užití

Pro

Vymazat všechny filtry

Když se řeknou luštěniny, většina z nás si představí čočku s párkem ze školní jídelny a tím pro nás veškerá gastronomie obsahující luštěniny končí. Což je škoda, protože dnešní nabídka luštěnin je mnohem bohatší, než si dokážete představit.

K čemu se hodí

Čočka - místo klasické hnědé čočky vyzkoušejte třeba horskou nebo červenou čočku od značky Alnatura. Nemusí se namáčet dopředu a i doba vaření je mnohem kratší. Obsahuje velké množství železa a snižuje hladinu cholesterolu v krvi.
Cizrna - je typická luštěniny pro středomořskou kuchyni. Má lehce oříškovou chuť a připravuje se z ní hummus.
Fazole mungo - často najdeme v indické a čínské kuchyni, před vařením je potřeba fazolky namočit přes noc do vody. Dají se konzumovat i syrové - naklíčené, ale nepřehánějte to s množstvím.

 

Zeptejte se lékárníka

Po–Pá: 09:00 – 17:00


Zeptejte se lékaře Držitel lékové karty má nárok dva dotazy ročne na lékaře zdarma.

Jsme online
Zavřít

Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie.
Více informací

Naše lékárny

Přihlásit



Košík

Nákupní košík je prázdný.